Szakterületeink

Adójog:

Közel húsz éve látjuk el ügyfeleink képviseletét az adóhatóság előtt, az adóellenőrzés megindulásától egészen a Kúria előtti rendkívüli jogorvoslati eljárás befejezéséig, bármely adónemben, legyen szó általános forgalmi adóról, társasági adóról, személyi jövedelemadóról, stb.A rendkívül bonyolult, sokszor nehezen értelmezhető adójogszabályok alkalmazása kapcsán kialakult jogvitákban igyekszünk lelkiismeretesen, körültekintően képviselni ügyfeleinket. Minden ügyet magunkénak érzünk függetlenül az ügy értékének nagyságától. Úgy érezzük nincs értelme hosszasan ecsetelni munkánk magas színvonalát, elkötelezettségünket és így tovább. A legegyszerűbb, ha felhívjuk szíves figyelmét referenciáinkra.

Tovább az adójogi szolgáltatásra

Vám ügyek:

A vámhatóság által lefolytatott utólagos ellenőrzések, a vámhatóság egyedi ügyekben hozott döntései kapcsán valamennyi szóba jöhető fórumon képviseljük ügyfeleinket a vámáruk tarifális besorolásával, a vámáru vámértékével, vagy akár származásával kapcsolatosan felmerült ügyekben.

Vámügyekben két érzékeny területre szeretnénk felhívni a figyelmet, melyekben a leggyakrabban szoktuk képviselni ügyfeleinket.Az egyik az ún. vámérték meghatározás, a másik a vámtarifa besorolás, melyekkel kapcsolatban nem ritkán alakul ki jogvita a vámhatóság és ügyfeleink között.

Tovább a vámjogi szolgáltatásra